Craithlab facials

Craith lab

Dankzij baanbrekende epigenetische wetenschap is een nieuwe manier om schoonheid te benaderen ontstaan. Craith lab selecteerd alleen de allerbeste ingrediënten om je huid weer gezond en sterk te maken en deze te laten stralen. Ontdek de  revolutionaire producten van Craith lab.

Shop hier jouw craith lab producten

De producten van Craith Lab zijn nu te koop via het Crait Lab platform. Shop via de onderstaande knop via SalonWilleke bij Craith Lab! Maak uw account aan en voeg SallonWilleke toe als specialiste. Of shop jouw favoriete Craith Lab producten direct bij mijn salon.

voor mannen en vrouwen

Al onze Craith Lab
Facials

Een intensieve reinigende facial, speciaal geschikt voor de onzuivere huid met ontstekkingen. Met het gebruik van de Craith Lab Blue lijn met doeltreffende ingredienten en probiotica boekt u  op zeer korte termijn maximaal resultaat.

Prijs: €59,00 – 30 minuten

Een unieke facial met bijbehorende producten dat zich kenmerkt in het oplossen van huidproblemen doormiddel van doeltrefffende en innovatieve ingredienten. Door de toevoeging van probiotica en andere hoogwaardige ingredienten kunnen wij met deze facial op korte termijn ongekend mooie resultaten bereiken. Waar alles draait om balans en hydratatie van de huid!
 
Prijs: €89,00 60 minuten
Deze facial is perfect voor iedereen die met een minimum aan tijd een maximaal resultaat willen bereiken. Tijdens deze facial draait alles om de hoogwaardige werkstoffen gecombineerd met het ongekende succes van epigenetica. Deze combinatie zorgt voor het ultieme resultaat. Fijne lijntjes, grove poriën en een doffe huid zijn vanaf nu verleden tijd! 
 
Prijs: €89,00 – 60 minuten
In de  Golden Glow Treatment maken wij gebruik van de Gold Line producten met hoogwaardige ingrediënten die je helpen om je rijpe huid naar het hoogst haalbare niveau te krijgen. Een stralende huid ongeacht je leeftijd. De producten van de Gold Line richten zich op celcommunicatie, epigenetica en verjonging, wat resulteert in een mooie, stevige en gladde stralende huid.  
 
Prijs: €94,00 – 60 minuten

soorten Craith

Blue line
Creaith Lab Blue Line is een unieke lijn. Deze lijn kenmerkt zich in het oplossen van huidproblemen door middel van doeltreffende ingrediënten en probiotica die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven. De Creaith Lab Blue Line is zeer geschikt voor de jeugdige huid, maar ook voor Een volwassen, gestreste huid.
Black line
De invloed van het milieu op de huid en het gebrek aan tijd om onze huid op de juiste manier te verzorgen zijn twee belangrijke factoren die ervoor zorgen dat onze huid het zwaar te voorduren krijgt. Daarom ontwikkelde Craith Lab een verjongingslijn die “easy” in gebruik en zeer effectief is. Ideaal voor mannen en vrouwen die met een minimum aan tijd een maximaal resultaat willen bereiken. Dankzij de wetenschappelijke toepassing van epigenetica slaagt raith Lab in dit doel. Epigenetica is de hoofdrolspeler op het gebied van anti-aging. Elke huid begrijpen, ze beschermen, en haar afweersysteem ondersteunen. Om zo de huid weer laten stralen. Deze uitdaging is perfect tot uiting gekomen in de Black Line.
Gold line
Gold line is de derde lijn die Craith Lab ontwikkelde. De veeleisende vrouw en man, die hun huid op de best mogelijke manier wil verzorgen, vind hier een overzichtigelijk gamma met zeer hoogwaardige ingredienten. Deze lijn zet vol in op celcommunicatie, epigenetica en verjonging. Doel: Het beschermen van de huidbarriere, pre-agen van een mooie huid en het bewaren van een rimpeloze huid.
Previous
Next