OVERIGE GEZICHTS BEHANDELINGEN

Acne Behandeling

Acne is één van de meest algemeen voorkomende huidaandoeningen bij de mens. Iedereen heeft er in meer of mindere mate last van (of gehad). Het wordt veelal door de patiënt ervaren als zeer hinderlijk en cosmetisch storend. Het kan bij sommigen zelfs tot langdurige somberheid leiden. Veel jonge mensen krijgen in de puberteit last van acne. In de puberteit ondergaat de huid onder invloed van hormonen immers allerlei veranderingen. Acne is een ontsteking van de talgklieren van de huid. Het is een chronische aandoening en verdwijnt dus niet van de ene op de andere dag. Zelfs de lichtere vormen vereisen vaak langdurige aandacht.

Met een acne behandeling worden puistjes, oneffenheden en mee-eters behandeld. Om een optimaal resultaat te behalen, werken wij met een behandelplan op maat. Voorafgaand aan de behandeling onderzoeken we de huid, waarbij we uw huidtype bepalen en inschatten in welke mate de acne actief is.

Prijs:  € 84,00

Deze behandeling wordt vergoed door uw ziektekostenverzekering.

Vinoble cosmetics

De producten van Vinoble zijn 100% vegan en bovendien vrij van parabenen, paraffine, PEG formules synthetische- en hormoon actieve stoffen. Alle werkstoffen die te vinden zijn in de druif worden gebruikt. Door de extreme antioxidatieve werking beschermen ze de huid tegen vrije radicalen waaronder straling (ook blauw licht) en gaan ze op een natuurlijke manier het huidverouderingsproces tegen. Bescherm het DNA in je cellen met Vinoble Cosmetics.

– 30 minuten   Prijs:  € 44,00
– 60 minuten   Prijs:  € 84,00
– 90 minuten   Prijs:  € 134,00