!QMS Medicosmetics

Wat is !QMS ?

!QMS Medicosmetics is zonder enige twijfel de meest effectieve anti-aging behandeling die u vandaag de dag kunt vinden. In tegenstelling tot vele dagelijkse middeltjes ontstond !QMS Medicosmetics niet als resultaat van een commercieel initiatief. De behandelingen vonden hun oorsprong in een wetenschappelijk onderzoek naar collageen en een doeltreffende bevordering van wondgenezing door Dr. Med. Erich Schulte, de stichter van !QMS Medicosmetics.Het collageen, het belangrijkste eiwitbestanddeel ervan bevat de sleutel tot het herstel van de kostbare bovenlaag die ons lichaam beschermt. !QMS zorgt niet alleen voor een snellere wondgenezing, het reduceert de zichtbaarheid van litekens ook sterk. De anti-aging werking is zo sterk dat verslapt huidweefsel in slechts enkele weken  zijn vroegere stevigheid terugwint. Rimpels verdwijnen en de verouderde huid slaat om in een frisse, jonge uitstraling. 

Zuurstof; de bron van het leven van alle cellen. De huid houdt van zuurstof, het belangrijkste levenselement, bouwsteen en energieleverancier tegelijkertijd. !QMS-medicinale zuurstof versterkt de werking van diverse bestaande behandelingen zoals littekenbehandeling, acne, anti-aging, hyperpigmentatie, peelings en als nabehandling bij cosmetische ingrepen. Door de combinatie collageen en zuurstof wordt de huid gelift en steviger. !QMS zuurstofbehandeling zorgt direct voor een stralende huid. 

Wat doet zuurstof tijdens de behandeling?

Soorten behandeling !QMS

Een superieure anti-aging behandeling die het vocht en vet gehalte van de huid herstelt en de huid in balans brengt. Een zeer sterke behandeling die men zo vaak kan ondergaan als men wil. Deze behandeling bestaat uit 2 delen. Elk deel van de behandeling werkt afzonderlijk op de vochthuishouding of vethuishouding. Het huidweefsel wordt sterker, krachtiger en gaat zich herstellen. Geschikt voor alle huiden die meer stevigheid en elasticiteit willen. Deze luxe behandeling van 60 minuten verbetert de huidstructuur en vermindert rimpels. Inclusief epileren, 2 maskers en massage.

 
Prijs:  € 89,00 inclusief zuurstof
In 30 minuten tijd wordt de huid na het fruitzuur gevoed met een algenmodelage, een dag of nacht collageen en zuurstof. Uitermate geschikt om de huid een snelle boost te geven!   
 
Prijs: € 69,00
Intensieve behandeling met een sterk hydraterende, diep reinigende en verstevigende werking. Geschikt voor alle huiden en huiden die een intensieve verzorging nodig hebben. Door deze behandeling krijgt de huid meer energie en wordt hij frisser, strakker en stralender!
 
Prijs:  € 73,00
Dit is een geweldige behandeling, die vooral wordt toegepast bij zichtbare huidverslapping. Er wordt met een gipsmasker gewerkt, een algenmodellage masker en, zoals in alle !QMS behandelingen, het aanbrengen van collageen. Deze behandeling is een modellerende en zeer verstevigende behandeling voor uw huid!
 
Prijs:  € 109,00
Met deze innovatieve behandeling wordt de huid steviger, de elasticiteit neemt toe, en tekenen van vermoeidheid verminderen. Deze behandeling dient het einde van de dag geboekt te worden omdat ’s nachts de biologische reparatiefase plaatsvindt. 
 
Prijs inclusief zuurstof: € 109,00
Deze zuurstof behandeling is specifiek ontworpen om herstel van de cellen van de huid te bevorderen. Een ultieme huid boost met onmiddellijke resultaten: de huid  wordt intensief gehydrateerd, lijkt meer jeugdig en fijne lijnen en rimpels worden zichtbaar verminderd. De huidtextuur is onmiddellijk gladgestreken.
 
Prijs: € 109,00